Direct naar de inhoud

Zakkenrollen en pinnen – De Arend – Kampen

Aan De Arend in Kampen stal iemand een portemonnee in een supermarkt. Vervolgens namen twee mannen duizend euro op van de rekening van het slachtoffer. Herken jij deze mannen? Tip ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het slachtoffer rekende haar boodschappen af bij de kassa. Eén van de twee mannen vóór haar was iets vergeten; hij haalde het op en sloot aan achter de vrouw. Nadat de vrouw had afgerekend, ging ze naar huis. Daar ontdekte ze dat haar portemonnee weg was. Het lijkt erop dat één van de mannen haar portemonnee had gestolen, want de twee namen bij een geldautomaat aan de Lovinkstraat duizend euro op van de rekening van het slachtoffer.

Herken jij deze mannen? Neem dan contact met ons op! Bekijk ook de bewegende beelden van de mannen in de video onderaan deze pagina.

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=udkpUwnwo5c

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening