Direct naar de inhoud

Auto beschoten - Van den Dungenstraat – Helmond

De politie zoekt getuigen van een schietincident op de Van den Dungenstraat in de nacht van 15 op 16 mei. De bestuurder van een motor reed na het schietincident een huis binnen en vluchtte te voet weg. De man heeft zichzelf gemeld en is aangehouden. Wel is de politie nog steeds op zoek naar informatie over het schietincident.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Heeft u (deurbel)camerabeelden van deze nacht waarop iets te zien is van het schietincident of van de vlucht van de bestuurder? Laat het ons dan weten. Alle informatie is welkom en kan gedeeld worden via de opsporingstiplijn (0800 - 6070). Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).

Man gevlucht na schietincident

De melding van het schietincident kwam in de nacht van 15 op 16 mei. Er waren schoten gehoord en daarna reed een man op een motor een huis binnen.

De man is er te voet vandoor gegaan in de richting van het Weverspark. Hij is later aangehouden nadat hij zich op het bureau meldde. Het gaat om een 30-jarige man uit Helmond.

Er is een auto voor onderzoek meegenomen. Daarnaast is later in de ochtend een inval geweest door het arrestatieteam in een woning aan de Wolfstraat. Daar is niemand aangehouden. Ook is er in de buurt onderzoek gedaan en is er gezocht naar getuigen en camerabeelden. Er zijn geen gewonden aangetroffen.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening