Ga naar content

Dakloze man vermoord in fietsenstalling

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Op dinsdag 6 september 2011 werd in een fietsenstalling van de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer (NHTV) in Breda het lichaam gevonden van de 50-jarige Samba Fall. Hij was door een misdrijf om het leven gekomen.

De man leidde een zwervend bestaan. Die nacht had hij in de fietsenstalling, zoals hij wel vaker deed, zijn slaapplaats gemaakt voor de nacht. Op bewakingsbeelden is te zien hoe ’s nachts omstreeks 03.48 uur een persoon om de hoek komt lopen, zich over het slachtoffer buigt en kennelijk een dodelijk schot afvuurt op het slachtoffer.

Samba Fall was vluchteling vanuit Senegal, via Griekenland en Duitsland naar Nederland gekomen. Hij was gehuwd en had kinderen uit dit huwelijk. Hierna ging het snel bergafwaarts met hem en belandde hij in de wereld van drugsgebruikers en daklozen. Een wereldje dat zich veelal concentreerde rond het opvangcentrum ’t IJ aan de Slingerweg in Breda. Daar had hij vrienden, maar ook vijanden en waren ruzies de orde van de dag.

Beloning 15.000 euro

Hebt u aanknopingspunten waarmee de zaak opgelost kan worden?  Of weet u wie verantwoordelijk zou kunnen zijn voor de dood van Samba Fall? Geef deze informatie dan door. Met name de kinderen van Samba Fall zijn u dankbaar. Laat al uw informatie achter via het tipformulier onderaan deze pagina. Of neem telefonisch contract op met de politie in Zeeland-West-Brabant via 0900-8844 (hier kunt u zonder uw naam te noemen ook vragen om een vertrouwelijk gesprek) of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Uw tips, vragen en suggesties worden elke dag bekeken door een speciaal team. Waar mogelijk wordt een terugkoppeling op de reacties toegevoegd aan dit dossier. Er is een belonning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening