Nieuws | Groningen (provincie) | politie.nl http://rss.politie.nl/rss/nb/provincies/groningen.xml RSS feed nieuws voor de provincie Groningen nl Fri, 17 Nov 2017 19:09:32 GMT 2017-11-17T19:09:32Z nl Oost-Nederland - Grote grenscontrole Nederland-Duitse grens: 'Korridorfahndung' https://www.politie.nl/nieuws/2017/november/17/02-oost-nederland-grote-grenscontrole-nederland-duitse-grens-korridorfahndung.html De bestrijding van de criminaliteit en mobiel banditisme en het vergroten van de verkeersveiligheid langs de Nederlands/Duitse grens. Dat waren een paar van de doelen van een omvangrijke internationale controle die van donderdag 16 op vrijdag 17 november 2017 plaatsvond. Van Groningen tot Aken en in het achterland aan beide zijden van de grens kwamen politiemensen, marechaussees en diverse opsporingspartners in actie. nieuwsbericht Fri, 17 Nov 2017 11:42:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/november/17/02-oost-nederland-grote-grenscontrole-nederland-duitse-grens-korridorfahndung.html 2017-11-17T11:42:00Z Aan deze controle werd aan Nederlandse kant deelgenomen door de Koninklijke Marechaussee, de Douane en de Nationale Politie, Eenheden Noord- en Oost Nederland en de Landelijke Eenheid, dienst infrastructuur. Aan Duitse kant werkten de Bundespolizei, de Zoll (douane) en de politiekorpsen van de bondslanden Nordrhein-Westfalen, Sachen, Sachsen-Anhalt en Niedersachsen, plus het kenniscentrum voor vaartuigcriminaliteit in Konstanz mee. Tegelijkertijd is ook in Polen een controle uitgevoerd.

Het zwaartepunt van deze controle op de bestrijding van de criminaliteit lag behalve het mobiel banditisme bij verdovende middelen, vreemdelingenwetgeving en mensenhandel en het verhinderen van het illegaal inreizen. Ook werd er gecontroleerd op autodiefstallen. Voor het vergroten van de verkeersveiligheid werd gecontroleerd op verkeersdelicten, zoals rijden onder invloed van alcohol/drugs en overtredingen met betrekking tot rijbewijs- en kentekendocumenten. Door controles aan de grens op de grote verkeeraders en controles in het achterland aan beide zijden van de grens was er een grote pakkans.

Bij de politie in Osnabrück was een coördinatieteam actief, bestaande uit vertegenwoordigers van de deelnemende opsporingsinstanties. Dit team coördineerde waar nodig de samenwerking en verzorgde de contacten tussen de verschillende opsporingsinstanties. De samenwerking tussen de deelnemende instanties was erg effectief. 

]]>
 • Gecontroleerde voertuigen/vliegtuigen/treinen/schepen:     2854   
 • Gecontroleerde personen:                                                          4082
 • Strafbare feiten m.b.t. de Opiumwet:                                         71
  • Strafbare feiten m.b.t. de vreemdelingenwetgeving:               7         
   • waarvan Inbewaringstellingen:                                      1    
   • waarvan uitreis onder toezicht:                                      3             
   • waarvan overgave aan autoriteiten:                               - 
  • Overige strafbare feiten:                                                               4  
  •  waarvan diefstallen:                                                                     4        
  •  waarvan valsheid in geschrifte:                                                 5               
  •  waarvan mensenhandel / mensensmokkel:                          3               
  •  waarvan verdacht geld/geldwasserij:                                        -               
  •  waarvan wet wapens en munitie:                                              2                 
  • Rijden onder invloed van alcohol/drugs:                                 27                 
  • Bloedproeven:                                                                               18             
  • Ademanalyses:                                                                             9               
  • Blaastesten / drugstest op straat:                                             563                          
  • Rijden zonder geldig rijbewijs:                                                  10               
  • Aanhoudingen:                                                                             16            
  • Geïnde geldboetes:                                                                     212x totaalbedrag € 16.237   
  • Overtredingen (Wet Mulder):                                                      259            
  • Rapporten:                                                                                     37      
  • Overige zaken                                                                                219         
  • Belastingonderzoeken                                                                 4        

   

  ]]>
  3 x mes; 1 x pepperspray, 1 x honkbalknuppel; 1 x vals rijbewijs Guinee; 2 x vals rijbewijs; 1 x taser; 3 x kurzzeitkennzeichen; 1 kenteken, 5 personenautos (belastingschulden), 1 detector voor alarmsystemen, 4 gram marihuana; 363,1 gram hashish; 18 joints; 100 gram paddo’s 

   

  ]]>
 • De Nederlandse waterpolitie heeft op het Eems-Dollard Kanaal een vrachtschip gecontroleerd. Aan boord werd een matroos aangetroffen met Poolse nationaliteit, die volgens de papieren niet meer aan boord mocht zijn. De politie stelt een onderzoek in naar mogelijke uitbuiting/mensenhandel.
 • De Duitse politie controleerde op de A30 (D) een auto. In de auto werd 1,3 kg Marihuana aangetroffen. De bestuurder, met Duitse nationaliteit, werd aangehouden. Tegen hem wordt een onderzoek ingesteld.
 • Bij Nederlandse douane heeft bij een controle op de A28 (NL) 2 personenauto’s inbeslaggenomen i.v.m. belastingschulden. Ook werd 5.680 euro aan achterstallige belastingen geïnd.
 • De Koninklijke Marechaussee heeft bij een controle op de A76 bij Heerlen (NL) in een Flixbus een mannelijke persoon aangetroffen die illegaal Nederland wilde inreizen. De persoon is begeleid teruggestuurd en overgedragen aan de Duitse autoriteiten. Ook werd een persoon aangetroffen met een illegaal paspoort van Guinee. De persoon is aangehouden en er wordt een onderzoek ingesteld.
 • De Koninklijke Marechaussee heeft bij een controle op de A67/A74 (NL) 1 persoon met de Russische nationaliteit aangetroffen, die in het bezit was van een vals Russisch rijbewijs. De man is aangehouden en het onderzoekt loopt nog. 
 • Bij een persoon werd een zogenaamde Taser aangetroffen. Hij kreeg een boete van 550 euro.Ook werden er 2 personen aangehouden terzake de Opiumwet. Zij reden in een bestelauto, vol met onderdelen om een hennepkwekerij op te zetten.
 • Op de A15 onder Herveld werd een persoon, met de Bulgaarse nationaliteit, aangehouden omdat hij in het bezit was van een vals Bulgaars rijbewijs. Er wordt een verder onderzoek ingesteld.
 • Bij diezelfde controle werden ook 2 personen met de Poolse nationaliteit gecontroleerd. In hun voertuig werd een zogenaamde RF-detector (apparaat waarmee je bakens en alarmsystemen kunt opsporen) aangetroffen. De beide personen werden aangehouden en er wordt een onderzoek ingesteld.
 •  

   

   

  ]]>
  Motoragent staat langs een snelweg 53.2193835 6.566501700000003
  Groningen - Grondstoffen voor synthetische drugs aangetroffen in woning https://www.politie.nl/nieuws/2017/november/11/01-grondstoffen-voor-synthetische-drugs-aangetroffen-in-woning.html De politie heeft vrijdagmiddag bij een inval in een woning aan de Boerhaavelaan in de stad Groningen grondstoffen aangetroffen die gebruikt worden voor het vervaardigen van synthetische drugs als XTC en speed. nieuwsbericht Sat, 11 Nov 2017 11:22:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/november/11/01-grondstoffen-voor-synthetische-drugs-aangetroffen-in-woning.html 2017-11-11T11:22:00Z De politie had informatie ontvangen dat er in de woning verdovende middelen zouden worden gefabriceerd. Op basis van deze informatie werd door de districtsrecherche Groningen in samenwerking met de Dienst Regionale Recherche uit Noord-Nederland een onderzoek gestart. Na onderzoek vond op vrijdagmiddag een inval in de woning aan de Boerhaavelaan plaats. De inval werd gedaan door een arrestatieteam (AT) en voor onderzoek in de woning waren ook forensisch experts van het LFO (Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen) aanwezig.

  In de woning werd geen drugslab aangetroffen, maar er werden wel grondstoffen aangetroffen die gebruikt worden voor het vervaardigen van synthetische drugs als XTC en speed. De goederen zijn in beslag genomen en de politie heeft de zaak in onderzoek. In de woning was niemand aanwezig en er zijn nog geen aanhoudingen verricht. 

  ]]>
  Politieagent op de rug 53.19751609999999 6.552525400000036
  Groningen - Verdachte schutter Korreweg aangehouden https://www.politie.nl/nieuws/2017/november/6/01---gezochte-schutter-korreweg-aangehouden.html De 20-jarige man die ervan wordt verdacht de schutter te zijn van het schietincident aan de Korreweg, is vanmiddag in een woning aan de Duindoornstraat in de stad Groningen aangehouden. Deze aanhouding werd verricht door het Arrestatieteam. nieuwsbericht Mon, 06 Nov 2017 14:57:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/november/6/01---gezochte-schutter-korreweg-aangehouden.html 2017-11-06T14:57:00Z De aanhouding verliep zonder problemen. In de woning waren op dat moment nog twee mensen aanwezig. Ook zij werden aangehouden. Samen met de 20-jarige verdachte werden ze naar het politiebureau gebracht. Daar zal worden onderzocht wat hun betrokkenheid is geweest. 

  ]]>
  In de boeien, aangehouden 53.2310846 6.570368300000041
  Leek / Haule - Trio verdacht van kraken autowasstraten (update) https://www.politie.nl/nieuws/2017/september/21/01-trio-verdacht-van-kraken-autowasstraten.html De politie heeft dinsdag 19 september 2017 in Leek en Haule drie personen aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij inbraken in diverse autowasstraten in het grensgebied van Groningen, Friesland en Drenthe. Het trio, uit Leek en Haule (leeftijd 25, 24 en 26 jaar), is ingesloten voor verhoor. nieuwsbericht Mon, 06 Nov 2017 14:49:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/september/21/01-trio-verdacht-van-kraken-autowasstraten.html 2017-11-06T14:49:00Z In de afgelopen weken is het zeker zes keer voorgekomen dat geldautomaten in autowasstraten open zijn gebroken. De verdachten hadden het daarbij voorzien op contant geld. Na de aanhouding zijn in de woningen van verdachten huiszoekingen geweest. De politie kwam het drietal op het spoor naar aanleiding van camerabeelden en getuigenverklaringen. De mannen zijn nog ingesloten en worden morgen voorgeleid aan de Rechter Commissaris. 

  - UPDATE - 

  6-11-2017 - De mannen werden in eerste instantie verdacht van betrokkenheid bij zes inbraken in diverse autowasstraten, de diefstal van een boot met buitenboordmotor en twee inbraken in kantines van sportcomplexen. De inbraken vonden plaats in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

  Gestolen spullen terug naar eigenaren
  Naar aanleiding van doorzoekingen in woningen, verklaringen van verdachten en ander onderzoek is inmiddels gebleken dat de mannen worden verdacht van 24 inbraken.
  De mannen hadden het vooral voorzien op bosmaaiers, bladblazers en grasmaaiers. Ook waren kluizen met geld weggenomen. Eén kluis is inmiddels teruggevonden. Omdat er aangiften zijn gedaan kon de politie een groot deel van de inbeslaggenomen goederen teruggeven aan de rechtmatige eigenaren.

  De verdachten hebben allen een bekentenis afgelegd. Twee verdachten zitten nog in voorlopige hechtenis. De voorlopige hechtenis van één verdachte is onder specifieke omstandigheden geschorst.

  ]]>
  53.1616114 6.390616499999965
  Driebergen, Slochteren - Vijf ‘mobiele bandieten’ aangehouden in Oost-Groningen https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/31/11-vijf-%E2%80%98mobiele-bandieten%E2%80%99-aangehouden-in-oost-groningen.html De politie heeft maandag 30 oktober binnen de gemeente Slochteren vijf Roemenen aangehouden die worden verdacht van het plegen van meerdere diefstallen op verschillende plaatsen in het land. De verdachten zijn een vrouw van 31 jaar en vier mannen in de leeftijd tussen 29 en 43 jaar zonder een vaste woon- of verblijfplaats. nieuwsbericht Tue, 31 Oct 2017 16:13:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/31/11-vijf-%E2%80%98mobiele-bandieten%E2%80%99-aangehouden-in-oost-groningen.html 2017-10-31T16:13:00Z Het onderzoek naar de dadergroep door de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid startte op 19 oktober toen agenten een auto bij Hoogeveen aan de A28 wilden controleren. Tijdens deze controle gingen de inzittenden er vandoor en lieten de auto achter. Bij het onderzoek in de auto troffen de agenten spullen die, zoals later bleek, afkomstig waren van diefstallen in Gelderland en Drenthe. 

  ]]>
  Bij het onderzoek naar de eigenaar van de auto kwam een groepje Roemenen in beeld die blijkbaar stelselmatig en goed georganiseerd door het hele land diefstallen pleegden. Op maandag 30 oktober omstreeks 18.00 uur hielden medewerkers van de Landelijke Eenheid, in samenwerking met de Aanhoudings Eenheid (OG) van de Regionale Eenheid Noord Nederland, een man in de woning en drie mannen in de nabijheid van de woning aan. Een vrouw werd even later in die woning aangehouden toen ze daar arriveerde. Bij de doorzoeking van de woning zijn grote hoeveelheid goederen aangetroffen die mogelijk afkomstig zijn van diefstallen. Deze goederen zijn evenals een aantal personenauto’s in beslag genomen. De politie onderzoekt of deze groep ‘mobiele bandieten’ gelinkt kunnen worden aan nog meer diefstallen of andere misdrijven. 

  ]]>
  De aanpak van mobiel banditisme ofwel rondtrekkende criminelen, staat hoog op de prioriteitenlijst van de politie. De dadergroepen komen uit heel Europa maar de politie richt zich ook op bendes die vanuit Nederland opereren en bijvoorbeeld woninginbraken plegen. Leden van de dadergroepen maken gebruik van katvangersvoertuigen of vervalste documenten om hun criminele gedragingen te maskeren.

  ]]>
  Twee agenten houden man in gebouw aan 53.2122779 6.8016529999999875
  Groningen - Eigenaren vernielde auto’s gezocht https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/28/01-eigenaren-vernielde-auto%E2%80%99s-gezocht.html Vrijdagavond heeft de politie aan de Concourslaan drie jongens van 13 en 14 jaar aangehouden. Dit na een melding van vernieling van auto’s nieuwsbericht Sat, 28 Oct 2017 13:32:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/28/01-eigenaren-vernielde-auto%E2%80%99s-gezocht.html 2017-10-28T13:32:00Z De politie trof de drie daar aan en heeft ze meegenomen naar het bureau. Er zijn in deze omgeving, dus niet alleen in de Concourslaan, meerdere auto’s vernield. Wij willen graag contact met de benadeelden. Wij hebben nu met enkelen van hen contact, maar is uw ook auto beschadigd, neem dan contact op met de politie in Groningen, 0900 8844.

  ]]>
  53.20442569999999 6.550284499999975
  Wildervank - Politie treft hennepkwekerijen aan https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/28/01-politie-treft-hennepkwekerijen-aan.html De politie heeft vrijdag in het werkgebied Ommelanden-Midden op drie adressen hennepkwekerijen aangetroffen en ontmanteld. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. nieuwsbericht Sat, 28 Oct 2017 07:41:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/28/01-politie-treft-hennepkwekerijen-aan.html 2017-10-28T07:41:00Z In de Heiligelaan in Zuidbroek werd een kwekerij met vierhonderd planten aangetroffen en geruimd.

  Aan de Leidekkerstraat in Veendam trof het team veertig planten aan. Ook deze zijn in beslag genomen.

  In Wildervank werd tenslotte aan de Raadhuisstraat een ondergrondse kwekerij met tweehonderd planten gevonden. Hier zijn enkele waardevolle goederen in beslag genomen ten behoeve van een ontnemingstraject. Het gaat om drie TV’s, twee aanhangwagens en speciaal gereedschap

  De politie heeft de zaken in onderzoek. 

  ]]>
  Politie Noord-Nederland pakt hennepteelt aan. Het houden van hennepplantages brengt grote risico’s op brand- en waterschade met zich mee. Daarnaast vormt dit een ernstige bedreiging voor de omgeving en voor de veiligheid van omwonenden. De politie wil ook de organisatie achter de hennepteelt hard aanpakken. Naast roerende goederen kunnen ook onroerende goederen in beslag worden genomen van personen die zich bezig houden met georganiseerde hennepteelt. Als blijkt dat iemand veel geld uitgeeft dat niet in verhouding staat met het inkomen, dan mogen de eigendommen in beslag worden genomen. Dat ius hier dus gebeurd bij de laatst genoemde kwekerij in Wildervank.

  ]]>
  Het overgrote deel van alle criminaliteit wordt gepleegd om er financieel beter van te worden. Criminelen verdienen veel geld in de hennephandel. Door ons te richten op de hennepnetwerken kunnen we netwerken ontrafelen en het crimineel verkregen vermogen afpakken, waardoor misdaad niet loont. Steeds vaker leggen we beslag op geld, vastgoed en luxe goederen van criminelen. Door beslaglegging en gedegen onderzoek naar de herkomst van dat geld, kan het ook daadwerkelijk geïncasseerd worden na een veroordeling door de rechtbank. Zo verliezen ze niet alleen het misdaadgeld of hun luxe goederen, maar daarmee ook hun status in het criminele milieu. Met het afgepakte vermogen worden, indien mogelijk, eerst slachtoffers gecompenseerd. Wat overblijft, vloeit in de staatskas. Bovendien kan dat afgepakte vermogen niet meer gebruikt worden voor het financieren van nieuwe criminele activiteiten. 

  ]]>
  53.17081599999999 6.863599000000022
  Ommelanden-Midden - Politie treft vier hennepkwekerijen aan https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/27/01-politie-treft-vier-hennepkwekerijen-aan.html De politie heeft donderdag in het werkgebied Ommelanden-Midden op vier adressen hennepkwekerijen aangetroffen en ontmanteld. nieuwsbericht Fri, 27 Oct 2017 08:35:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/27/01-politie-treft-vier-hennepkwekerijen-aan.html 2017-10-27T08:35:00Z In een pand aan de Kerkstraat in Muntendam werd een kwekerij aangetroffen met 90 planten. De politie nam daar ook een auto in beslag. In een ander pand aan de Kerkstraat in Muntendam werd ook een ruimte ontdekt waar hennep is gekweekt. Deze kwekerij was geruimd en er werden 136 lege potten aangetroffen. In het pand werden ook twee vuurwapens gevonden en in beslag genomen. Een 58-jarige vrouw uit Muntendam werd hier aangehouden. De vrouw werd na verhoor heengezonden. Aan de Johan van Oldenbarneveldstraat in Oude Pekela werd in een kwekerij in een pand 700 stekken en 90 planten aangetroffen. In Sappemeer werd in een loods aan de Noorderstraat een grote kwekerij aangetroffen. De politie trof in deze kwekerij bijna 7500 stekken en 1960 planten aan. Bij deze kwekerij en de kwekerij in Oude Pekela hield de politie geen verdachten aan. De politie heeft de zaken in onderzoek. 

  Hennepkwekerij Sappemeer

   

   

  ]]>
  Politie Noord-Nederland pakt hennepteelt aan. Het houden van hennepplantages brengt grote risico’s op brand- en waterschade met zich mee. Daarnaast vormt dit een ernstige bedreiging voor de omgeving en voor de veiligheid van omwonenden. De politie wil ook de organisatie achter de hennepteelt hard aanpakken. Naast roerende goederen kunnen ook onroerende goederen in beslag worden genomen van personen die zich bezig houden met georganiseerde hennepteelt. Als blijkt dat iemand veel geld uitgeeft dat niet in verhouding staat met het inkomen, dan mogen de eigendommen in beslag worden genomen.

  ]]>
  Het overgrote deel van alle criminaliteit wordt gepleegd om er financieel beter van te worden. Criminelen verdienen veel geld in de hennephandel. Door ons te richten op de hennepnetwerken kunnen we netwerken ontrafelen en het crimineel verkregen vermogen afpakken, waardoor misdaad niet loont. Steeds vaker leggen we beslag op geld, vastgoed en luxe goederen van criminelen. Door beslaglegging en gedegen onderzoek naar de herkomst van dat geld, kan het ook daadwerkelijk geïncasseerd worden na een veroordeling door de rechtbank. Zo verliezen ze niet alleen het misdaadgeld of hun luxe goederen, maar daarmee ook hun status in het criminele milieu. Met het afgepakte vermogen worden, indien mogelijk, eerst slachtoffers gecompenseerd. Wat overblijft, vloeit in de staatskas. Bovendien kan dat afgepakte vermogen niet meer gebruikt worden voor het financieren van nieuwe criminele activiteiten. Zo maken we Noord-Nederland veiliger.

  ]]>
  Agent heeft hennepplant in handen 53.1026065 6.998792099999946
  Westerbroek - Man gewond na macht over stuur kwijt https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/26/01-man-gewond-na-macht-over-stuur-kwijt.html Een 54-jarige man uit Groningen raakte woensdagavond 25 oktober gewond nadat hij op de A7 ter hoogte van Westerbroek door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en tegen de vangrail tot stilstand kwam. nieuwsbericht Thu, 26 Oct 2017 08:37:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/26/01-man-gewond-na-macht-over-stuur-kwijt.html 2017-10-26T08:37:00Z De 46-jarige man uit Heerenveen die achter de 54-jarige reed, zag dat de auto de linkerzijde van de vangrail raakte en vervolgens voor de auto van de 46-jarige tot stilstand kwam. De man uit Heerenveen kon de auto voor hem niet ontwijken en botste tegen hem aan. Hierna kwam de 54-jarige tot stilstand tegen de vangrail. De Groninger werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De 46-jarige werd ter plaatse door de ambulancemedewerkers gecontroleerd. Hij had pijnklachten aan benen en nek. Zodra de medische toestand van de 54-jarige het toelaat wordt er bloed van hem afgenomen. Wanneer hij niet wil meewerken wordt hij gevorderd om mee te werken. Weigert hij dan nog steeds dan wordt een proces-verbaal van weigering opgemaakt. Hij mag de medewerking aan een bloedonderzoek alleen straffeloos weigeren indien er sprake is van bijzondere geneeskundige redenen.

  ]]>
  53.2000646 6.66894149999996
  Sappemeer - Politie zoekt getuigen van aanrijding op A7 https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/25/01politie-zoekt-getuigen-van-aanrijding-op-a7.html De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die op de A7 ter hoogte van Sappemeer op woensdagmorgen rond 11.15 uur heeft plaatsgevonden. nieuwsbericht Wed, 25 Oct 2017 13:54:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/25/01politie-zoekt-getuigen-van-aanrijding-op-a7.html 2017-10-25T13:54:00Z Het vermoeden bestaat dat er meerdere auto’s betrokken waren bij deze aanrijding. Eén van de auto’s, ze reden vanuit de richting Groningen in de richting van Winschoten, kwam hierbij door onbekende oorzaak naast de rijbaan terecht en tegen een boom tot stilstand. Deze auto werd bestuurd door een 19-jarige uit Duitsland afkomstige bestuurder die ernstig gewond raakte. Zijn eveneens uit Duitsland afkomstige 24-jarige bijrijdster raakte ook gewond. Ze moesten met onbekend letsel worden overgebracht naar het UMCG.

  Een 36-jarige vrouw uit Groningen die vermoedelijk betrokken is geweest bij dit ongeval, werd kort na het incident in Oude Pekela aangehouden. Haar auto werd voor onderzoek in beslag genomen. Zij werd na verhoor in vrijheid gesteld.

  Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Daarom willen we graag in kontakt komen met getuigen die meer kunnen vertellen over dit ongeval en nog niet met de politie hebben gesproken. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

  ]]>
  53.1681985 6.796234200000072