Ga naar content

Verlaten plaats ongeval - Aarle-Rixtelseweg - Helmond

Wij zijn op zoek naar de bestuurder van een donkerkleurige personenauto die de plaats van een ongeval verlaten heeft op de Aarle-Rixtelseweg in Helmond. Was jij de bestuurder? Meld je dan bij ons!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Eerder deelden wij mede dat de kleur van de personenauto vermoedelijk wit van kleur was. Na onderzoek uit camerabeelden is vast komen te staan dat de betrokken personenauto donker van kleur is. De camerabeelden worden nog verder onderzocht. Heb je naar aanleiding van deze wijziging nog tips over de personenauto? Laat het ons dan weten.

Omschrijving

Op zondag 5 mei 2024, tussen 22.40 uur en 22.50 uur, heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Aarle-Rixtelseweg in Helmond. Een fietsster heeft de weg overgestoken en is vervolgens geraakt door een personenauto.

De bestuurder van deze personenauto heeft de plaats van het ongeval verlaten zonder zich te bekommeren over de fietsster. De fietsster heeft door de aanrijding een botbreuk opgelopen.

De personenauto is donker van kleur en is weggereden in de richting van Aarle-Rixtel.

Ben jij de bestuurder geweest van deze personenauto? Meld je dan bij ons. Ook komen wij graag in contact met getuigen of bewoners die camerabeelden hebben van het voorval. Heb jij andere informatie wat ons verder kan helpen in deze zaak? Ook dan mag je je bij ons melden. Melden kan via 0900-8844 of via het tipformulier op deze pagina.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening