Ga naar content

Crime Desk

Crime Desk, gepresenteerd door Vivienne van den Assem, is een tv-programma op RTL 5 waar wekelijks misdaadzaken aan bod komen. Onder meer misdaadverslaggevers John van den Heuvel, Mick van Wely, Kees van der Spek, Ewout Genemans en Thijs Zeeman alsmede rechtbankverslaggever Saskia Belleman, hebben zich verbonden aan het programma.

Ook de politie en het Openbaar Ministerie zijn een samenwerking aangegaan met het programma, wat betekent dat er in een zogenoemd opsporingsblok, elke week een zaak wordt behandeld waar de hulp van het publiek belangrijk is.

Crime Desk is elke maandag te zien om 20:30 uur op RTL 5.

Uw tip

Mocht u informatie hebben over een zaak: bel uw tip dan door via de opsporingstiplijn op nummer 0800-6070 (gratis). U kunt ook bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).
Wilt u in een vertrouwelijk gesprek informatie delen, bel dan Team Criminele Inlichtingen. Klik hier voor meer informatie.  Te bereiken tijdens de live uitzending of  tijdens kantooruren, van 08.00-17.00 uur.

Het is daarnaast ook mogelijk om uw tip digitaal door te geven via een online tipformulier. U vindt onder de pagina van elke zaak zo’n tipformulier.

Crime Desk

Actuele uitzending

Alle opsporingszaken

Paginering