Ga naar content

Liquidatie Siegmar Flaneur

Bij het schietincident in februari kwam de 24-jarige Siegmar 'Pito' Flaneur om het leven.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De politie wil meer weten over de afspraak die het slachtoffer kort voor zijn dood had. Ook zoekt de recherche nog enkele specifieke getuigen die meer kunnen vertellen over wat zich voorafgaand aan de moord heeft afgespeeld.

Uitgebrande scooter
Flaneur is in de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 februari 2015 op een fietspad op het Leerdamhof door de politie gevonden. Buurtbewoners alarmeerden de hulpdiensten nadat zij schoten hadden gehoord. Het slachtoffer bleek van dichtbij meerdere keren te zijn geraakt en overleefde dat niet. De daders zijn er waarschijnlijk vandoor gegaan op een scooter die ze een paar honderd meter verderop, op het Maldenhof, in brand hebben gestoken.

Tips
Het onderzoeksteam roept getuigen op om contact op te nemen via de Opsporingstiplijn (0800-6070), Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079-3458999.

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=33dVIfCRJGA

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Op de hoogte blijven via RSS

Klik op onderstaande link om u te abonneren op de RSS feed van dit dossier.

RSS feed Liquidatie Siegmar Flaneur