Ga naar content

Werkster treft vrouw dood aan in woning

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Nietsvermoedend ging op 21 november 1988 rond 07.00 uur ’s ochtends de werkster van Alida Christiana Koopmans de woning binnen in Den Haag. Voordat zij de woning van de 63-jarige mevrouw Koopmans aan de Mankesstraat 43 betrad, was het haar al opgevallen dat het licht volop brandde. In de hal van de woning aangekomen, kreeg de werkster de schrik van haar leven. Ze zag daar het lichaam van de dode vrouw liggen met rond haar hoofd een grote plas bloed.

Mevrouw Koopmans stond middenin het leven. Ze studeerde op 63-jarige jarige leeftijd nog klassieke talen aan de faculteit der letteren in Leiden. Ook was ze één van de (groot)aandeelhouders in de Besloten Vennootschap Koopmans Meelfabrieken in Leeuwarden. Het slachtoffer woonde alleen en zelfstandig in haar woning. Het onderzoek heeft tot op heden geen concrete aanknopingspunten opgeleverd die naar de vermoedelijke dader(s) kunnen leiden.

De dood van mevrouw Koopmans is als een bom ingeslagen bij haar familie en vrienden. Die willen niets liever dan dat de zaak wordt opgelost. Kunt u hen helpen met bijzonderheden rond haar dood?

Beloning

Een beloning van €15.000,00 euro is uitgeloofd in deze zaak.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening