Ga naar content

Alleenstaande man in woning vermoord

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Een buurvrouw nam op zaterdag 14 mei 2005 een kijkje in de portiekwoning van Cornelis Regter aan de Vijverhofstraat 131A in Rotterdam. Groot was haar schrik toen ze daar het levenloze lichaam vond van 80-jarige Cornelis Regter. Hoogst waarschijnlijk was Cor, zoals hij werd genoemd, de avond daarvoor of in de nacht van 14 mei al om het leven gebracht. Het vermoeden bestaat dat er geld is meegenomen evenals enkele sieraden.

Cornelis Regter was een alleenstaande man, die regelmatig in buurtcafés te vinden was. Af en toe pochte hij wel eens over zijn geld. Dat geld bewaarde hij volgens kennissen op de meest vreemde plaatsen, bijvoorbeeld in zijn sokken. 

Zijn portiekwoning op de begane grond vertoonde geen braaksporen. De portiekdeur en ook de toegangsdeur van zijn woning waren onbeschadigd. Dat duidt er mogelijk op dat het slachtoffer zelf de deur open heeft gedaan voor de dader(s). Nabestaanden van het slachtoffer willen graag weten wie deze moord op zijn geweten heeft. Al uw tips die helderheid in deze zaak kunnen brengen, zijn van harte welkom.

De hoofdofficier van justitie in Rotterdam heeft een beloning uitgeloofd van 15.000 euro voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van een verdachte.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening