Ga naar content

Rotterdammer van de aardbodem verdwenen

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Hij had die avond in zijn woning in de Rotterdamse wijk Zevenkamp een afspraak met een vriend. Maar toen die op woensdag 10 september 2008 rond 23.00 uur aanbelde bij de woning van Remco van der Torre (30) deed hij niet open. Onderzoek toonde aan dat hij vermoedelijk in zijn eigen woning om het leven werd gebracht, waarna er brand werd gesticht in het huis. Van het lichaam van Remco ontbreekt tot op de dag van vandaag elk spoor.

Remco reed in die periode in een gehuurde zwarte Volkswagen Golf met witte nummerborden met het kenteken 35-ZD-PK. Ook die auto is nog altijd spoorloos. Remco was 1.90 m lang en had een normaal tot gezet postuur. Op de dag van verdwijning droeg hij vermoedelijk een zwarte broek en een zwarte jas.

In verband met deze vermissing werden enkele verdachten aangehouden. Die moesten wegens gebrek aan bewijs weer op vrije voeten worden gesteld. Voor de nabestaanden is zijn verdwijning nog steeds moeilijk te verkroppen. Zij worstelen nog dagelijks met de vraag wat er met Remco van der Torre is gebeurd. Met uw eventuele tip kunt u een einde maken aan hun onzekerheid.

De hoofdofficier van justitie in Rotterdam heeft een beloning uitgeloofd van 15.000 euro voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van een verdachte.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening