Ga naar content

Vragen rond vermiste John Heijboer

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Op zondag 23 augustus 2005 verliet John Heijboer met een gehuurde auto zijn woning in Oosterhout. Sindsdien heeft niemand ook maar iets van hem vernomen. Op 29 augustus deed zijn broer officieel aangifte van de vermissing. Meerdere personen gaven aan dat de man de laatste tijd erg gejaagd overkwam, niet zichzelf was en op zijn hoede was.

Opvallend was dat John Heijboer de woning voor het laatst verliet zonder zijn mobieltje. En ook zijn buideltasje met geld, dat hij altijd bij zich droeg, bleef in de woning achter. Bovendien liet hij ook zijn bankpassen, paspoort en identiteitsbewijs thuis.

John Heijboer had weinig contact met zijn familie. Hij trouwde en scheidde twee keer. Zijn twee kinderen uit zijn tweede huwelijk waren alles voor hem. Het is dan ook opmerkelijk dat hij sinds zijn verdwijning geen contact meer met hen heeft opgenomen. Zelfs op hun verjaardagen liet hij niets van zich horen.

Er zijn dus veel vragen rond deze verdwijning. De nabestaanden willen erg graag weten wat er met John Heijboer is gebeurd. Hopelijk heeft u tips die een einde aan hun onzekerheid kunnen maken. 

Beloning 15.000 euro

Heeft u een idee wat er gebeurd zou kunnen zijn met John Heijboer? Of weet u wie verantwoordelijk zou kunnen zijn voor zijn verdwijning? Laat al uw informatie achter via het tipformulier onderaan deze pagina. Of neem telefonisch contract op met de politie in Zeeland-West-Brabant via 0900-8844 (hier kunt u zonder uw naam te noemen ook vragen om een vertrouwelijk gesprek) of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Uw tips, vragen en suggesties worden elke dag bekeken door een speciaal team. Waar mogelijk wordt een terugkoppeling op de reacties toegevoegd aan dit dossier. Er is een belonning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening