Ga naar content

Het onderzoek naar de moord op Henk Wolters

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Heeft u informatie over de volgende openstaande vragen?

Allereerst wil de politie weten wie Henk Wolter heeft vermoord. Heeft u informatie over hte motief van de liquidatie, over schutter of over een mogelijke opdrachtgever? Verder op deze pagina ziet u op welke manieren u in contact kan komen met het team.

 

Verder heeft het onderzoeksteam een aantal specifieke vragen:

  • Wie is de verzender van de anonieme brief die in september in deze enveloppe bij de politie is afgeleverd? 

 

  • Bij het landgoed Schellerberg, ten zuiden van Zwolle, werden ingegraven vaten met daarin wapens gevonden. Heeft u informatie over de wapens, de vaten waarin ze verstopt zaten of over de persoon/personen die betrokken zijn geweest bij het verstoppen ervan? 

 

  • Wie heeft informatie over de man met de gewatteerde jas die werd gezien in het tunneltje?
  • Met welke man op een fiets had Henk Wolters op 30 december 2019 rond 18.00 uur ruzie in de omgeving van de Korte Kamperstraat/Ossenmarkt in Zwolle? Was u hier getuige van, meldt u zich dan.
  • Wie waren de inzittenden van de Volkswagen Golf Variant en/of de Toyota Yaris, rond 19.50 uur op 30 december 2019 nabij de IJsselhallen?

Informatie doorgeven - vertrouwelijk en anoniem

Als u informatie wilt doorgeven aan de politie dan kan u dat doen via onderstaand tipformulier of telefonisch via 0800-6070.

Wilt u liever vertrouwelijk of anoniem met de politie praten, dan zijn daarvoor ook mogelijkheden.

Vertrouwelijk praten kan met Team Criminele Inlichtingen (TCI). Als enige afdeling van de politie mag deze afdeling de gegevens van de bron voor diens veiligheid afschermen. Uw gegevens worden alleen bekend bij het TCI en niet verder intern of in het dossier gedeeld. TCI is bereikbaar op 088 - 661 77 34.

Volledig anoniem melden is ook mogelijk. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijke organisatie - en dus geen onderdeel van de politie - die niet naar uw gegevens vraagt en uw telefoonnummer niet kan zien. Alleen als uw informatie niet naar u te herleiden valt, wordt uw tip doorgegeven aan de politie, zonder dat uw gegevens ooit bekend worden. MMA is bereikbaar op 0800-7000. U kunt ook volledig anoniem digitaal tippen via www.meldmisdaadanoniem.nl