Ga naar content

Van wie zijn deze spullen?

Een oplettende inwoner van Soest ziet eind 2016 drie jongens in zijn straat die zich nogal verdacht gedragen. Ze worden samen met twee andere mannen aangehouden op verdenking van een serie inbraken. Bij verder onderzoek stuit de politie op onder andere veel sieraden.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Bekijk het filmpje hieronder van het YouTube-kanaal van AVRO's Opsporing Verzocht. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van dat programma van 12 december 2017. Al twee keer eerder besteedde het RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld aandacht aan deze zaak. Dat was in de uitzendingen van 25 oktober en 22 november 2017.

De aangehouden mannen zijn tussen de 19 en 22 jaar en komen allemaal uit Soest. Ook heeft de politie een 34-jarige vrouw aangehouden op verdenking van heling. Bij huiszoekingen heeft de politie veel gestolen spullen aangetroffen, die niet op een aangifte terug te voeren zijn.

Vragen

Mocht u de spullen herkennen als uw eigendom of weten van wie ze zijn? Neem dan contact op met de tiplijn: 0800 - 6070. U kunt ook contact opnemen via onderstaand tipformulier.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=-gFTdzqIapA

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening