Ga naar content

Sieraden na woninginbraak nog gezien?

Bij een inbraak aan de Jupiter in Oostburg is een gezin zwaar gedupeerd. Inbrekers haalden hun huis overhoop en maakten voor tienduizenden euro’s aan sieraden buit. De politie hoopt dat deze buit sinds 20 september 2020 ergens is opgedoken.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De inbrekers maakten onder andere een unieke ring buit, waarvan de eigenaar een tekening maakte. De gouden ring heeft een anker omzet met diamanten en twee kruisen aan de zijkant. Ook werd een bijzondere armband van Cartier gestolen. Bij de sieraden zaten onder andere horloges van diverse bekende merken, hangertjes en bijzondere ringen met diamanten.

Vragen

Heeft u informatie over waar de sieraden mogelijk nu zijn of heeft u ze ergens aangeboden zien worden? Bel dan met de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). U kunt ook een tipformulier invullen.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Am5JlxPhF5s

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening