Ga naar content

Schietincident Meibergdreef

Update 07-02-2017

In verband met het onderzoek wil de recherche graag de identiteit weten van een man die is gefilmd bij metrostation Reigersbos. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Isilnando Kammeron. Op welke manier hij betrokken is, is nog onduidelijk. Mede met het oog op zijn eigen veiligheid, is het beeldmateriaal van de man gedeeltelijk onherkenbaar gemaakt. De recherche vraagt de man met klem zich te melden. Ook informatie over hem van mensen die hem mogelijk toch herkennen, is welkom. 

Meer aanhoudingen verricht dodelijk schietincident Meibergdreef

De politie heeft afgelopen week meer aanhoudingen verricht in het onderzoek naar het dodelijk schietincident aan de Meibergdreef op 10 oktober 2016. De 24-jarige Isilnando Kammeron kwam hierbij om het leven.

In de eerste week van januari werden al twee verdachten aangehouden. Afgelopen dagen werden nog eens vier personen aangehouden. In totaal zitten zes verdachten in de leeftijd van 16 t/m 21 jaar vast. Vijf van hen zijn afkomstig uit Amsterdam, één van hen heeft de Belgische nationaliteit. Onder de aangehouden verdachten bevindt zich ook de vermoedelijke schutter. De overige vijf zijn aangehouden voor betrokkenheid bij het incident. Het onderzoek is nog in volle gang.