Ga naar content

Wie herkent deze man met gestolen pinpas?

Tussen zondag 5 februari 22:00 en maandagochtend 6 februari wordt er ingebroken in een auto aan de Da Costastraat in Rotterdam, waarbij onder andere een portemonnee met pinpas wordt gestolen. Diezelfde maandagmiddag maken twee mannen gebruik van de gestolen pinpas. Bureau Rijnmond toonde goede beelden van de verdachten. Van één van de pinners is de identiteit bekend. Naar de tweede man doet de politie nog onderzoek.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Om 12:27 uur maken twee mannen gebruik van de gestolen pinpas bij de Spar aan de Voorschoterlaan  te Rotterdam. Zij gebruiken de optie om contactloos te betalen en hebben dus geen pincode nodig. De daders  zijn duidelijk herkenbaar op de camerabeelden van de supermarkt. 
Dezelfde dag om 16:32 uur gebruikt een van de verdachten wederom de gestolen pinpas, maar dit keer bij de Albert Heijn aan het Marinus Bolkplein te Rotterdam. Van hem zijn beelden terwijl hij de Albert Heijn binnenloopt.

Graag willen wij weten wie deze man op de screenshots is. U kunt uw tips telefonisch doorgeven via 0900-8844, anoniem  via 0800-7000 of via het tipformulier onderaan deze pagina.

Het blijft belangrijk dat u geen waardevolle spullen in uw auto laat liggen. Zeker pinpassen waarmee contactloos betaald kan worden maken het dieven erg makkelijk om misbruik van te maken.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening