Ga naar content

Poging overval fastfoodrestaurant Develstein

De politie is dringend op zoek naar twee mannen die geprobeerd hebben om een fastfoodrestaurant aan Develstein te overvallen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 november in het rond 03.00 uur ’s nachts een bedrijvige bedoeling bij de drive-through van een fastfoodrestaurant aan Develstein. Plotseling komen er twee mannen met een vuurwapen en jachtgeweer naar het loket waar de kassamedewerker zich bevindt. Ze bedreigen de medewerker en eisen geld. Eén van de daders rommelt wat aan de kassa, maar deze gaat niet open. Het wordt de twee daders vermoedelijk toch te heet onder de voeten, want binnen een paar seconden slaan ze op de vlucht, zonder buit. De recherche wil met iedereen spreken die mannen mogelijk hebben gezien of die ze herkennen, aan bijvoorbeeld hun kleding of postuur.

Vragen

Heeft u informatie? Vul uw informatie dan in via het onderstaande tipformulier. U kunt ook bellen met de Opsporingstiplijn via: 0800-6070. Anoniem bellen kan naar: 0800-7000. Via het formulier op www.meldmisdaadanoniem.nl kunt u ook anoniem uw tip achterlaten.

Afbeeldingen