Ga naar content

Daders inbraken supermarkten gezocht

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar diverse inbraken in supermarkten in Panningen in de afgelopen weken. Bij die inbraken zijn beelden gemaakt van de daders.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Maandag 28 november 2016 is een inbraak gepleegd bij supermarkt Jan Linders in Panningen (foto 1). De toegangsdeur is ontzet en op de beelden zijn twee daders te zien. Ze zijn er uiteindelijk met sigaretten als buit vandoor gegaan. Woensdag 30 november wederom heeft een inbraak plaatsgevonden, ditmaal bij de Albert Heijn supermarkt in Panningen (foto 2,3,4). Ook hier was de deur ontzet en is de buit sigaretten. Op de beelden zijn drie daders in het donker gekleed te zien. Ze zijn er na de inbraak vandoor gegaan, maar mogelijk dat mensen tips hebben over deze drie personen. Bij Jan Linders was het op dinsdag 13 december weer raak (foto 5). Opnieuw een inbraak waarbij sigaretten werden buitgemaakt. Ook hier gingen de daders er vandoor.

Tips
Herkent u personen op de beelden, of heeft u andere informatie, geef dit dan door aan de politie. Dit kan via onderstaand tipformulier, of door te bellen met 09008844. Anoniem kan ook informatie worden doorgegeven via 0800 7000. 

 

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening