Ga naar content

Inbrekers stelen tv's en wasmachines

Uit een bedrijf op het Van Houten industriepark hebben inbrekers in één nacht televisies en wasmachines gestolen. De politie zoekt de nog onbekende verdachten en de gestolen goederen en vraagt om tips.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van  15 maart 2017 van RTV NH tv-programma Bureau NH.

Het gebeurt in de nacht van 24 op 25 oktober 2016. De inbrekers stelen televisies van de merken Philips, Samsung en Sony en wasmachines van het merk Princess. Een beveiligingscamera filmt de inbrekers in het magazijn.

Vragen

Herkent u de verdachten of weet u misschien wie de inbrekers zijn? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=8-YLnkJ8HpY

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening