Ga naar content

Inbraak op klaarlichte dag in De Bilt

Bij een woning aan de Soestdijkseweg Zuid is ingebroken. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Bekijk het filmpje hieronder van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 1 november 2017 van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

De bewoonster gaat op zaterdag 17 juni rond 14.00 uur weg van huis. Ze zet het alarm aan en sluit het huis goed af. Alleen het badkamerraam laat ze op een kier staan om te luchten. Om 15.15 uur komt bij het beveiligingsbedrijf een melding binnen van een inbraak. Het is goed mogelijk dat de inbreker via het openstaande badkamerraam de woning is binnengekomen. Het beveiligingsbedrijf kan de beelden van de bewakingscamera's in huis live meekijken. Daarop is te zien dat de inbreker de trap oploopt. 

Alarm

De man doorzoekt een aantal kamers, maar schrikt waarschijnlijk van het harde geluid van de alarminstallatie en vertrekt zonder buit.

Signalement

  • lichtgetinte huidskleur
  • lang, slank postuur
  • donker haar
  • baard
  • donkere kleding
  • sportschoenen.

Vragen

Herkent u de man of weet u misschien wie hij is? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening