Ga naar content

Man en vrouw zwaar mishandeld in Maarssen

In het centrum van Maarssen-Dorp hebben meerdere personen middenin de nacht een man en een vrouw zwaar mishandeld. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Bekijk het filmpje hieronder van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 22 november 2017 van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

Het gebeurt  in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 oktober om 02.05 uur. Een vader en zijn 26-jarige dochter uit Maarssen raken zwaargewond als meerdere personen hen op de Kaatsbaan en in de steeg richting Achter Raadhoven onophoudelijk slaan en schoppen.

Verwondingen

Een ambulance brengt de slachtoffers naar het ziekenhuis. Daar blijkt dat ze flink wat letsel hebben. De dochter heeft meerdere gebroken ribben, een klaplong, een gescheurde milt, een gescheurde nier en een gebroken ruggewervel. Haar vader heeft een hersenschudding, een gebroken neus, beurse plekken in zijn nek en op zijn hoofd, een zwaar gekneusde schouder en bovenarm én een gebroken rib.

Getuigen en betrokkenen

De politie wil graag spreken met mensen die getuige zijn geweest van de mishandeling. Ook roept ze mensen die betrokken waren bij de mishandeling om zich te melden bij het politiebureau.

Vragen

  • Was u betrokken bij deze zware mishandeling of weet u misschien wie de verdachten zijn?
  • Heeft u iets van deze zware miahdneling gezien?

Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Hi-bGUa20Mc

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening