Ga naar content

80-jarige dame beroofd

Een 80-jarige vrouw is in de nacht van woensdag 1 op donderdag 2 november met geweld beroofd van haar tas.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De vrouw rijdt in de nacht van 1 op 2 november tussen 03.30 en 04.00 uur in haar scootmobiel naar huis. Ze is die avond en nacht, zoals ze wel vaker doet, naar een muziekclub geweest aan de Leidsekruisstraat.

Die nacht wordt de vrouw vergezeld door een vriend op de fiets. Vanaf het Marnixbad rijdt de vrouw alleen over de Marnixstraat, in de richting van het Marnixplein. Op het moment dat de vrouw de Westerstraat passeert, komt er plotseling een jongen op haar af. Hij geeft een ruk aan het stuur van de scootmobiel en geeft de vrouw een harde duw en klap tegen haar hoofd. De jongen grijpt de tas van de vrouw uit het mandje van haar scootmobiel en hij rent hard weg in de richting van het Marnixbad. In de tas zaten onder meer een telefoon, een paspoort en portemonnee van de vrouw. Van de straatrover is alleen een summier signalement bekend. Hij droeg een petje en had een normaal postuur.

De politie is een onderzoek gestart en komt daarom graag in contact met mensen die mogelijk iets gezien hebben van de straatroof. Informatie kan worden doorgegeven via het onderstaande tipformulier of via de Opsporingstiplijn op: 0800-6070. Informatie kan anoniem worden doorgegeven via: 0800-7000 of via het anonieme tipformulier op www.meldmisdaadanoniem.nl

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening