Ga naar content

82-jarige dame bestolen

De politie is op zoek naar twee vrouwen die een oude dame hebben bestolen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op dinsdag 5 september doet een 82-jarige dame ‘s middags boodschappen in een supermarkt aan de Willem Kraanstraat. Als ze thuiskomt, ontdekt ze dat haar bankpas is verdwenen. Ze loopt terug naar de supermarkt in de hoop dat haar bankpas daar is gevonden, maar dat blijkt niet het geval. Ze neemt vervolgens direct contact op met de bank en er blijkt dan al bijna 2500 euro van haar rekening te zijn verdwenen.

 

De politie heeft een onderzoek ingesteld en uit camerabeelden blijkt dat de pincode van de vrouw is afgekeken op het moment dat zij haar boodschappen afrekent. Eén vrouw leidt de caissière af en de andere vrouw kijkt mee op het moment dat de oude dame haar pincode intoetst. De vrouwen hebben vermoedelijk daarna de bankpas weten te stelen. Naast de beelden uit de supermarkt, zijn er beelden van één van de transacties bij de geldautomaat.

 

Herkent u de vrouwen op de beelden of heeft u andere informatie in deze zaak? Vul dan het onderstaande tipformulier in. Informatie kan ook worden doorgegeven via de Opsporingstiplijn op: 0800-6070 of anoniem via: 0800-7000. Op www.meldmisdaadanoniem.nl kan ook een anoniem tipformulier worden ingevuld. 

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening