Ga naar content

Straatroof Den Haag

De politie is op zoek naar een man die op 15 oktober 2017 om ongeveer 01.45 uur een 21-jarige vrouw beroofde op de Marcelisstraat in Den Haag.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De vrouw kwam die avond bij een vriendin vandaan en liep naar huis. Onderweg naar huis, belde ze die vriendin omdat een man haar achterna liep en zij het niet vertrouwde. De man trok haar daarna van achteren naar beneden en rukte met geweld haar tas en telefoon uit haar handen Hierna ging hij er vandoor. Het slachtoffer liep hierbij letsel op. Op de camerabeelden is te zien dat de verdachte de vrouw al enige tijd in de gaten hield voordat hij haar aanviel.

Signalement
De man heeft een lichtgetinte huidskleur, ongeveer 25 a 30 jaar oud en tussen de 1.70m en 1.75m lang. Hij heeft kort, zwart haar, een stoppelbaard en droeg een grijs vest. Hij sprak gebrekkig Nederlands. Hij droeg een zwarte poef op het moment dat hij het slachtoffer volgde, maar gooide deze weg voordat hij haar aanviel. 

Vragen

Tips? Bel de politie.
Herkent u de verdachte of heeft u andere tips?
De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening