Ga naar content

Vernieling aan tankstation in Tilburg

Een vandaal heeft op vrijdag 7 april 2017 omstreeks 01.50 uur met een brandblusser forse vernielingen aangericht bij een tankstation aan de Kempenbaan. De dader staat goed op beeld.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

De verdachte is nog niet aangehouden, maar over zijn kleding ontving het onderzoeksteam al meer dan 50 tips. Inmiddels is duidelijk geworden welke kleding de verdachte droeg. U hoeft daarover dan ook geen tips meer te melden. Als u meer informatie heeft over wie de verdachte is, dan is het onderzoeksteam wel geinteresseerd in uw informatie.

Bekijk hier de beelden van Opsporing Verzocht: https://www.youtube.com/watch?v=NK0gVXfdXKk

Omschrijving

Wat de jongen bezielde is niet duidelijk, wel is duidelijk dat hij voor ruim veertigduizend euro aan schade heeft veroorzaakt. Hij staat er goed op. Detail: hij had een bruine hond bij zich, een soort Stafford. De jongen draagt een trainingspak in camouflagekleuren en heeft een petje op. Wie is dit? 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=PvLWYipOqlQ

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=NK0gVXfdXKk

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening