Ga naar content

Poging tot ladingdiefstal uit rijdende vrachtwagen

Op woensdag 18 oktober, tussen 23.30 en 24.00 uur, breken ladingdieven op de A15 tussen Echteld en Ochten de laaddeur van een rijdende vrachtwagen open. Een Opel Omega met Frans kenteken rijdt vlak achter de vrachtwagen en via de motorkap verschaft één van de dieven zich toegang tot de vrachtwagen. Op dat moment houden twee andere auto’s, een Ford Transit en een blauwe Skoda Fabia, het achteropkomend verkeer op afstand. Deze auto’s waren voorzien van Deense kentekens. De dieven staakten hun actie op een gegeven moment en er is niets weggenomen. De Ford Transit is later op de A73 door de politie gestopt en de chauffeur aangehouden.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Vragen

Wie heeft woensdagavond 18 oktober op de A15 tussen Echteld en Ochten gereden en iets gezien van de poging tot ladingdiefstal? Misschien reed u achter de twee auto’s die het verkeer afremden en zo verhinderden dat de vrachtwagen werd ingehaald. Mogelijk hebt u belangrijke informatie.

Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld u informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening