Ga naar content

Scheermesjesdief

Scheermesjes zijn een gewilde buit van winkeldieven. Eind april 2017 lukte het een man om een aantal pakjes met mesjes te stelen bij de drogisterij in winkelcentrum Cityplaza. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en vraagt om tips.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Bekijk het filmpje op ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 13 september 2017 van het RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

Het gebeurt op 29 april. Op bewakingsbeeld is te zien hoe de man in de winkel bij het schap met de mesjes een geschikt moment afwacht om zijn slag te slaan. Hij stopt achteloos vier pakjes scheermesjes met een gezamelijke waarde van 100 euro in zijn tas en loopt dan nonchalant de winkel weer uit.

Signalement

  • man
  • donker stoppelbaardje
  • had een witte pet op
  • droeg een blauwe jas met een witte capuchon
  • had een blauwe spijkerbroek aan
  • droeg zwarte gympen.

Vragen

Herkent u deze man of weet u misschien wie de verdachte is? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=JmQejwG7gz4

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening