Ga naar content

Woninginbraak

Bij de bewoonster van een studio aan de Oudegracht is ingebroken. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en de gestolen spullen vraagt om tips.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Bekijk het filmpje op ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 13 september 2017 van het RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

Op maandagavond 15 mei 2017 komt de bewoonster van de studio thuis en ontdekt dat er is ingebroken. Haar smartphone en haar laptop zijn gestolen. Op bewakingsbeelden is te zien hoe op klaarlichte dag een man het portiek van de woning binnenloopt. Een half uur later komt hij weer naar buiten. Te zien is dat hij nog iets in zijn heuptas stopt. Hoe de man de woning binnen is gekomen is niet duidelijk. Er waren geen sporen van inbraak aan de voordeur. Wel weten we dat er binnen twee deuren zijn geforceerd. Uit de studio van de vrouw zijn een 13 inch zilverkleurig MacBook en een witte iPhone 5 gestolen. 

Vragen

Herkent u deze man of weet u misschien wie de verdachte is? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening