Ga naar content

Mishandeling in bus

Een jongeman vangt klappen als hij opmerkingen maakt over het gedrag van een stelletje in de bus. We zoeken de dader, de mannelijke helft van het stel.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op woensdag 3 januari stapte een jongeman ’s-avonds op het NS station in Tilburg in de bus, die via Waalwijk naar ’s-Hertogenbosch rijdt. Het was rond tien uur en er zaten niet veel mensen in de bus. Na enkele haltes te hebben afgelegd stapte een nogal luidruchtig stelletje in. Het latere slachtoffer maakte hier een opmerking over. Vervolgens werd hij door de mannelijke helft van het stel uitgescholden en bespuugd. Aangekomen op het vredesplein in Waalwijk werd er geduwd en getrokken en het slachtoffer kreeg enkele vuistslagen in het gezicht. Het koppeltje stapte daar uit. Het slachtoffer heeft zich onder doktersbehandeling moeten laten stellen. Van het incident in de bus hebben we camerabeelden en we willen natuurlijk weten wie de jongen is die de klappen uitdeelde.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=W_Gf4oWDa00

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening