Ga naar content

Diefstal uit kerk

Tussen maandag 6 november 2017 en maandag 13 november 2017 werden er door twee nog onbekende mannen geld gestolen uit de offerblokken bij de St. Elisabethkerk in Grave.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Op 7 mei 2018 besteedt Bureau Brabant aandacht aan deze zaak. We laten de bewakingsbeelden zien waarop de mannen met een 'lijmstok' geld vissen uit de offerblokken. Help mee deze zaak op te lossen. Geef uw tip door via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000 of gebruik het tipformulier op deze pagina.

Omschrijving

Het is onbekend hoeveel geld er is precies is weggenomen, maar de schatting is rond de 1000 euro. De diefstallen werden gepleegd op 6 november, 10 november en 13 november. Die laatste dag werd een auto gezien met een Pools kenteken DKL9T23. Onderzoek naar dit kenteken leverde echter niets op.

Vragen

Wie kent deze mannen? Op beelden is te zien dat twee mannen bij de offerblokken in de kerk handelingen verrichten en in de kerk rondkijken. Vervolgens blijkt er geld verdwenen te zijn uit de offerblokken. Wij willen weten wie deze mannen zijn. Mogelijk kunnen ze in verband worden gebracht met andere diefstallen. Alle informatie is welkom via onderstaand tipformulier of telefonisch op 0900-8844.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ELpmEl0C31g

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening