Ga naar content

Laffe woningoverval Ede

Op vrijdagavond 23 februari rond 20.00 uur wordt aangebeld bij een woning van een bejaard en hulpbehoevend echtpaar aan de Loevestein in Ede. Nadat de bewoonster de deur opent, stormen minimaal twee onbekende mannen de woning binnen en eisen geld. In de meest recente uitzending van Opsporing Verzocht een uitgebreide reconstructie van deze laffe woningoverval, diverse vragen en signalementen van de overvallers.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Om hun woorden kracht bij te zetten, worden de bewoners bedreigd met een mes. Na een handgemeen waarbij de man des huizes ten val komt, wordt hij gestoken met het mes. Hierbij raakt de hoogbejaarde man gewond. De verdachten gaan hierna naar de bovenverdieping en verlaten na vrij korte tijd de woning weer. Het is onduidelijk of er iets is buitgemaakt. 

Vragen

Kent u (een van) deze mannen of heeft u iets verdachts gezien in de buurt van de woning? Neemt u dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn op nummer 0800-6070.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=4z83xEOIsdE

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening