Ga naar content

Meiden bestelen 93-jarige vrouw

Op maandag 30 april 2018 wordt er bij het slachtoffer, een vrouw van 93, aan de Willem van Boelrestraat aangebeld door twee meiden. Na het 'gezellige' bezoek mist mevrouw twee pinpassen en haar ketting. Met haar pas wordt later nog een groot geldbedrag opgenomen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op maandag 30 april 2018 wordt er aan de Willem van Boelrestraat bij het slachtoffer, een vrouw van 93, aangebeld. Er staan twee meiden voor de deur, van wie het slachtoffer er één die middag al was tegengekomen op straat. Dat meisje had toen gezegd dat ze een keer langs zou komen. De meiden hebben iets lekkers bij zich en het slachtoffer laat de twee meiden binnen. Ze loopt met de meiden naar de keuken en pakt bordjes. De voordeur staat al die tijd open en het slachtoffer vermoedt dat er op dat moment iemand naar binnen is gelopen. Als de meiden zijn vertrokken, blijken twee pinpassen en een ketting van het slachtoffer verdwenen te zijn. Van haar rekening wordt 500 euro gepind.

Van de pintransactie zijn camerabeelden. Er zijn alleen foto’s van deze beelden beschikbaar. De vraag is of iemand de persoon/personen kent?

Deze zaak is onderdeel geweest van een groter onderzoek, daarom worden de beelden nu pas verspreid.

Vragen

Herkent u de pinner, of heeft u meer informatie over dit incident? Laat het ons weten via onderstaand tipformulier, bel de opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem via 0800-7000.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening