Ga naar content

Beroving postbezorger

Deze man gaat er vandoor met een postpakket van de postbezorger die hij even ervoor heeft bedreigd en mishandeld. Wie (her)kent hem?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

We zoeken hem voor deze beroving, die op donderdagochtend 15 maart heeft plaatsgevonden op de Van Ennettenstraat. Hij heeft gedreigd dat hij een mes had en dat hij de postbezorger zou neersteken. Ook heeft hij de bezorger een klap op het hoofd gegeven om er vervolgens met het postpakket onder zijn arm vandoor te gaan richting Sint Amanduspad, dat uitkomt op de Sint Otgeruslaan.

Een tweede beroving vond plaats op 22 augustus in de Jagerslaan, in dezelfde wijk. Dit keer lukte het de dader niet om het pakket mee te nemen en bleef het bij een poging.

Vragen

gevonden petjeEen geslaagde beroving dus op 15 maart waarbij de dader de pakketbezorger neersloeg, dreigde hem te steken en er vandoor ging met het pakket. Kijk nog eens naar de bewakingsbeelden en laat van u horen als u een vermoeden heeft wie dit zou kunnen zijn.

Op 22 augustus bleef het bij een poging en werd er een petje, waarschijnlijk van de dader, gevonden. Wie zegt het iets?

Ook als u voor of na de berovingen in de wijk Sintenbuurt iets is opgevallen dat hiermee te maken kan hebben: neem contact op! 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=OJGF5ZJ-ePE

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening