Ga naar content

Gewapende woningoverval

Je wordt overvallen in je eigen huis, vastgebonden met duct tape en beroofd van je sieraden. Een traumatische ervaring. Deze overvallers moeten we te pakken krijgen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op 27 maart wordt een gezin in hun huis aan de Graafsebaan in Rosmalen overvallen. Drie gewapende mannen komen binnen en overmeesteren eerst man en vrouw die alleen thuis zijn. De slachtoffers worden vastgebonden en bedreigd. Later komen twee dochters thuis die vervolgens ook door de overvallers worden vastgebonden. De daders gaan er uiteindelijk met geld en sieraden vandoor. Er zijn bewakingsbeelden en foto’s van sieraden. 

Signalementen 

Degene die als eerste het huis binnen komt is in het donker gekleed, met een zwarte broek en een zwarte outdoor-jas met blauwe ritsjes. Hij is zo’n 1.85m lang en heeft een sterk en slank postuur. Hij is degene die met de vrouw naar boven ging op zoek naar waardevolle spullen. 
Dan de tweede dader. Hij droeg die dag een camouflagebroek en een grijze outdoor-jas. Wat aan hem opviel was dat hij nogal nerveus was. Hij bleef maar door de kamer ijsberen. 
De derde dader was ook helemaal in het zwart gekleed. Hij bleef de hele tijd beneden, doorzocht daar alle kasten en lades en bleef ook veel bij de man, die vastgebonden in de stoel zat.

Vragen

Heeft u iets in de omgeving van het huis gezien, in de buurt van de Graafsebaan in Rosmalen? 
Heeft u de daders gezien, voor de overval op dinsdagavond 27 maart? Misschien na de overval?
Heeft u een vermoeden wie de daders kunnen zijn?
Kunt u iets zeggen over waarom de overvallers nou juist dit huis uitkozen?

Gestolen sieraden

De overvallers namen enkele kostbare sieraden uit het huis mee. Variërend van horloges tot ringen en armbanden. Mogelijk dat deze sieraden ergens te koop zijn/worden aangeboden. Als u zoiets ziet, u vertrouwt het niet, of misschien herkent u de sieraden, laat het dan weten. Het kan een spoor naar de daders zijn!

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=mlr9JyeEkwM

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Dsd5W3eYtOA

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening