Ga naar content

Gewonde vrouw aangetroffen in woning

De politie is op zaak naar de dader(s) die verantwoordelijk is/zijn voor de grove mishandeling van een 91-jarige vrouw in De Drieburg in Ouderkerk aan de Amstel op 4 maart 2018.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Rond 15.15 uur treffen agenten het zwaargewonde slachtoffer in een woning aan, nadat er een melding binnen is gekomen dat de vrouw in hulpeloze toestand was aangetroffen door een bekende. Het slachtoffer blijkt hard op haar hoofd geslagen te zijn en wordt overgebracht naar het ziekenhuis. Op dit moment verblijft zij daar nog steeds.

Het is nog onduidelijk wat er met de vrouw gebeurd is en wie verantwoordelijk is/zijn voor deze zware mishandeling. Ook zoekt de politie getuigen die meer weten over dit incident

Vragen

Heeft u informatie die het rechercheteam kan helpen in het oplossen van deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening