Ga naar content

Vermissing Jeroen de Wit uit Leimuiden

Op zondagavond 18 februari rond 20.00 uur is er voor het laatst contact geweest met de 30-jarige Jeroen. Sindsdien heeft niemand meer iets van hem gehoord. Zijn familie maakt zich zorgen en de politie is op zoek naar mensen die Jeroen nog hebben gezien na 18 februari of die weten waar hij nu is.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het laatste contact met Jeroen verliep die avond via Whatsapp met zijn moeder en een goede vriendin. De volgende dag verscheen hij niet op zijn werk en is er op geen enkele wijze meer contact geweest met Jeroen. Inmiddels is er een buurtonderzoek gedaan en zijn vrienden, collega’s en bekenden van hem benaderd. Maar niemand heeft hem na 18 februari nog gezien. Jeroen gebruikt drugs en verkeerde mogelijk in een psychose. Hij kan dus in verwarde toestand van huis vertrokken zijn en momenteel ergens in Nederland of het buitenland verblijven. Het zou ook kunnen dat hij zelf bewust heeft gekozen om te verdwijnen, of dat hij een ongeluk heeft gehad. Ook de auto van Jeroen is sinds zijn vermissing niet meer gezien. Het is een zwarte Suzuki Alto met het kenteken 76-LF-KP.

Vragen

Tips? Bel de politie
Heeft u Jeroen na zondag 18 februari nog gezien of gesproken? Heeft u zijn auto zien rijden of weet u waar deze nu staat? Alle informatie is welkom bij de recherche via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Uw tip via Whatsapp doorgeven kan via 06-57874028.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening