Ga naar content

Twee overvallen op supermarkten

De politie is op zoek naar de twee overvallers die twee supermarkten overvallen in de Bouwlustlaan en in de Holtenstraat in Den Haag.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De beide mannen overvallen een supermarkt aan de Bouwlustlaan in Den Haag, rond 18.40 uur bedreigen zij de aanwezige medewerkster met een vuurwapen. De medewerkster werkt niet mee en de overvallers vluchten. Een maand eerder op woensdag 28 februari rond 22.00 uur, plegen mogelijk dezelfde daders een overval op een supermarkt in de Holtenstraat in Den Haag. Ook hier wordt de aanwezige medwerker met een vuurwapen bedreigd en eisen de daders geld. Deze medewerker gaat de overvallers met een bezem te lijf. Ze gaan er vandoor zonder buit. Er worden camerabeelden getoond van de daders.

Vragen

Tips? Bel de politie.
Herkent u de verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Uw tip doorgeven bij de Whatsapp tiplijn kan via 06-17214856. Spreekt u liever met iemand van het Team Criminele Inlichtingen, dan kunt u bellen met nummer; 06-57876279. 

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening