Ga naar content

Diefstal portemonnee en frauduleus pinnen

Helaas is weer een oudere vrouw slachtoffer geworden van pinfraude. Help ons deze laffe daad op te lossen en bekijk de beelden van de supermarkt waarop we de dief zien die de portemonnee steelt en op de beelden van de bank zien we de pinfraudeur die met de gestolen pas geld opneemt. Het gaat dus vermoedelijk om twee daders. Wie herkent ze?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op dinsdag 28 november 2017 om ongeveer 10.30 uur deed een 80-jarige vrouw boodschappen bij een supermarkt aan de Rijkeluisstraat. Daar werd haar portemonnee met inhoud uit haar tas gestolen. In de portemonnee zat naast contant geld ook een pinpas. De vrouw heeft haar pinpas zo snel mogelijk laten blokkeren, maar toen bleek dat er al drie keer met de gestolen pas was gepind bij een Rabobank vestiging in Oirschot. De portemonnee werd later teruggevonden op de Spoordonkseweg, de bankpas en het contante geld waren weg.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=bZEtu2UzyyI

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening