Ga naar content

Inbraak woning Specht

De politie is op zoek naar twee mannen die er van worden verdacht in de nacht van donderdag 30 op vrijdag 31 augustus 2018 te hebben ingebroken in een woning aan de Specht in Amstelveen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De bewoner komt er vrijdagochtend 31 augustus achter dat hij die nacht rond 04.30 uur een melding heeft gekregen van het alarmsysteem in zijn woning dat er beweging binnen is geconstateerd. Later blijkt er te zijn ingebroken, er zijn onder andere een kluis en een tas weggenomen.

Van de inbraak zelf zijn geen beelden, maar de camera van een buurman heeft wel opnames gemaakt van twee verdachten, vlak voor en vlak na de inbraak. Dit zijn twee mannen met kort, donker haar, een normaal postuur en zij worden tussen de 20 en 30 jaar oud geschat. De ene verdachte is langer dan de ander. Allebei de mannen droegen donkere kleding en donkere schoenen. Op de beelden vlak voor de inbraak zijn ze zonder spullen te zien, even later lopen ze weg met een tas en een box met een kleed erover.

Vragen

Het rechercheteam wil graag weten wie deze twee verdachten zijn. Herkent u de mannen op de beelden of heeft u andere informatie in de zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening