Ga naar content

Diefstal uit auto Troelstrakade Den Haag

In de nacht van maandag 17 september hoort een man het alarm van zijn auto afgaan die geparkeerd staat op de Troelstrakade. Als hij naar buiten kijkt, ziet hij twee mannen bij zijn auto staan. Ze gaan er vandoor met het navigatiesysteem uit zijn auto en zijn gefilmd in de omgeving.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Als de eigenaar van de auto naar buiten rent, roept hij naar de twee mannen wat ze aan het doen zijn. Hij ziet dat ze schrikken, maar ze komen wel op hem aflopen. Het slachtoffer ziet dat een van de mannen een vuurwapen in zijn handen heeft en deinst terug. Daar profiteren de mannen van. Ze rennen weg over de rijbaan van de Hadewychstraat in de richting van de Moerweg. Het slachtoffer ontdekt dan dat de ruit van zijn auto is ingeslagen en dat het ingebouwde navigatiesysteem eruit gestolen is.  

Signalement
De verdachte die het beste in beeld te zien is, heeft kort, zwart haar en een rond gezicht met baardgroei en een stevig postuur. Zijn jas is van het merk Canada Goose. De andere verdachte heeft een donkere huidskleur en draagt een grijze jas met capuchon met daaronder een wit shirt. Hij heeft lichtkleurige gympen aan.

Vragen

Herkent u de verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de tiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Uw tip doorgeven bij de Whatsapp tiplijn kan via 06-17214856.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening