Ga naar content

Getuigen gezocht schietpartij 's Gravendijksewal Rotterdam

Op woensdagavond 25 juli wordt een 31-jarige man in zijn been geschoten. Dat gebeurt voor een shishalounge aan de ’s-Gravendijkwal in Rotterdam. De politie is op zoek naar getuigen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op woensdagavond 25 juli 2018 bezoekt het slachtoffer de Lavetta Lounge. Als de man gaat roken, ontmoet hij een andere man. Het lijkt erop dat de twee elkaar kennen. De sfeer is aanvankelijk gemoedelijk, maar even later slaat de sfeer om en ontstaat een confrontatie tussen beide mannen. Van dichtbij schiet de schutter twee keer op het slachtoffer. Het slachtoffer wordt door twee kogels in zijn been geraakt en moet voor behandeling naar het ziekenhuis. De schutter rent de Volmarijnstraat in. Waarschijnlijk is hij verderop in een auto gestapt en weggereden.

Signalement

De dader heeft een tatoeage in zijn nek en op zijn rechterarm. Op de avond van de schietpartij droeg hij een lichte joggingbroek en een t-shirt met een groot Nike-logo.  Ook had hij die avond een klein baardje of sikje. Omdat de beelden zijn gemaakt met een infraroodcamera zien we allemaal zwart-wit tinten. De werkelijke kleuren kunnen anders zijn. 

Getuigen gezocht

Hoewel het slachtoffer geen aangifte wil doen, vinden we het onacceptabel dat iemand op een drukke locatie midden in de stad een pistool trekt en begint te schieten. We zijn daarom op zoek naar getuigen en de identiteit van de man met het vuurwapen. Herkent u hem of weet u meer over deze zaak en heeft u nog niet met de politie gesproken? Meld u dan via telefoonnummer:0900-8844 of via het tipformulier op deze pagina. Anoniem melden kan ook: bel dan met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening