Ga naar content

Meerdere straatroven Den Haag

De politie is op zoek naar de verdachte van een straatroof op dinsdag 14 augustust. Vermoedelijk is de verdachte ook verantwoordelijk voor andere straatroven in diezelfde maand.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Dinsdag 14 augustus even voor 12.30 uur liep een 57-jarige vrouw op de Dynamostraat toen zij plotseling door een man met geweld werd beroofd van haar gouden ketting. De beroving heeft veel indruk op de vrouw gemaakt.

Op zondag 12 augustus vond op de Helena van Doeverenplantsoen ook een straatroof plaats. Een 71-jarige vrouw werd even na 15.30 uur van achteren benaderd door een man die haar hard sloeg. De man trok daarna haar ketting van haar nek en ging er op een fiets vandoor. Zondag 19 augustus werd een 52-jarige vrouw slachtoffer. Even voor half zes liep de vrouw samen met iemand anders over de Moerweg toen ook zij werd geslagen en van haar ketting werd beroofd.

Vragen

Weet u wie deze man is of waar hij verblijft? Weet u misschien waar de gestolen sieraden zijn? Misschien zijn ze u aangeboden. Belt u dan met de recherche via 0900-8844. Wellicht kent u mensen die ook slachtoffer zijn geweest van een soortgelijke straatroof of een poging. Anoniem informatie delen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Informatie delen via de de Whatsapp tiplijn kan ook: 06-17214856
 

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening