Ga naar content

Kluis weggenomen na inbraak in restaurant

In de vroege ochtend van donderdag 26 april 2018, werd ingebroken in een restaurant aan de Wilhelminastraat.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Goed nieuws! De identiteit van de dader met het oranje mutsje is bekend, zijn gezicht hebben we geblurd. We zijn nog op zoek naar de tweede dader. 

Omschrijving

Rond negen uur kwam de bedrijfsleidster binnen zag ze dat er was ingebroken in het kantoor. Bij de inbraak was een kluis met inhoud weggenomen. Het kantoor is aan de achterzijde van het pand. Dit was toen nog bereikbaar vanaf de Wilhelminasingel. Een deel van een schutting werd plat gelegd, waarna ze bij het raam van het kantoor kwamen. Het raam werd vernield, waarna men toegang had tot het kantoor. Een kluis werd weggenomen. In de kluis lagen onder andere een tablet en wat contant geld.

Wij tonen u camerabeelden van de inbraak en willen natuurlijk heel graag weten wie de daders herkent. Ook vragen we aandacht voor hun kleding en met name voor een jas met een opvallend kenmerk.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ww0XbyiKJSw

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening