Ga naar content

Overval supermarkt Wassenaar

Op donderdag 7 maart rond 20.55 uur, wordt er een supermarkt aan de Starrenburg te Wassenaar overvallen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

De verdachte heeft een tenger postuur en is ongeveer 1 meter 80 a 1 meter 90 lang. Hij heeft een grote neus en op de camerabeelden lijkt er op dat dat hij een snor heeft. Verder had een zwarte jas met capuchon en er staat een wit logo op zijn rug en voorkant. Hij heeft een zwarte rugzak bij zich en hij draagt een donkere broek met lichte vlekken en zwarte Nike sneakers met witte zool en witte veters. 

Omschrijving

De dader droeg een bivakmuts en onder bedreiging van een vuurwapen moest het personeel de kluis openen. Toen dit te lang duurde moest het geld uit de kassalades worden afgegeven. Er worden camerabeelden getoond van de verdachte. 

Vragen

Herkent u de verdachte of heeft u andere informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt uw tip ook doorgeven via de Whatsapptiplijn op 06-10000012. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen 06-57876279. 

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening