Ga naar content

Inbrekers doen een dansje in de lift

Inbrekers, die ogenschijnlijk hun buit in de lift vieren met een rondedansje. Dat is te zien op de beelden, die zijn opgenomen op 4 december 2018, nadat de drie hebben ingebroken in een appartement aan de Vijverlaan in Krimpen aan den IJssel.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op 4 december 2018 wordt er ingebroken op de Vijverlaan te Krimpen aan den IJssel. De bewoonster verlaat om 10:30 uur haar woning en komt om 12: 15 uur terug. Ze ziet dan dat haar slaapkamer rommelig is en dat onder andere de kluis is weggenomen.

Bij de centrale ingang van de flat en in de lift hangen camera's. Hierop is omstreeks 11 :52 uur te zien dat drie jongen met een sleutel de centrale hal binnenkomen en de trap op lopen. Omstreeks 12:00 uur stappen de drie jongens op de tiende verdieping de lift in en lijken ze een dansje te maken in de lift. Vervolgens stappen ze op de begane grond uit en lopen ze via de centrale toegangsdeur naar buiten. Hierbij heeft één van de jongens een gele Jumbo shopper vast met daarin vermoedelijk de zwarte weggenomen kluis. Een minuut later is te zien dat ze vanaf de andere kant nog een keer langs het gebouw oplopen.

Vragen

Wie herkent deze jongens? Of wie heeft de jongens met de gele Jumbo shopper mogelijk gezien omstreeks deze dag?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=rxZ90xBuzrk

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening