Ga naar content

Greep uit de kassa bij Jumbo, medewerker mishandeld

Deze jongens hebben een Jumbo medewerker mishandeld terwijl ze een greep uit de kassa deden. Inmiddels is de jongen met het Adidas jack herkend. Wie (her)kent de andere overvaller.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Inmiddels is de jongen met de Adidas jas, die de klap gaf, herkend. We zijn nu nog op zoek naar de andere overvaller.

Omschrijving

Het gebeurde rond 20:00 uur. Op het moment dat de medewerker achter de kassa wisselgeld wil teruggeven aan één van de jongens, doet de andere jongen (in de Adidas jas) een greep in de kassa. In een reflex duwt de medewerker de kassa dicht met de vingers van de overvaller ertussen. De andere jongen probeert ook geld uit de kassa te graaien. De medewerker maakt het ze niet makkelijk en duwt de grijpende handen telkens weg. Dan geeft de jongen in de Adidas jas een klap tegen het hoofd van de medewerker, die deinst achteruit en zodoende kan er dan toch geld worden buitgemaakt.

De Jumbo medewerker liep door de klap een hersenschudding op en moest worden behandeld in het ziekenhuis. 

Vragen

We willen natuurlijk weten wie de overvaller is. Heeft u een vermoeden? Neem dan contact met ons op. Tippen kan via 0800-6070 / M. 0800-7000 of vul het tipformulier in.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=of3Ug2BTH2Y

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening