Ga naar content

Mislukte plofkraken in Tubbergen en Lattrop - UPDATE

Zowel in Tubbergen als in Lattrop probeert een man een geldautomaat op te blazen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

In Opsporing Verzocht op dinsdag 17 december laten we bewegend beeld zien. Vorige week dachten we nog dat het om 1 dader ging maar het zijn er twee. Dat zien we op de beelden van maandag 9 december, iets na 3-en, in Tubbergen. Er loopt ook ook nog een tweede persoon langs, met een gasfles.
Omdat de automaten een detectiesysteem hebben voor gas ging er een alarm af en vluchtten de daders; ze lieten hun spullen achter, op het kerkhof.

Omschrijving

In Tubbergen op maandag 9 december nog. Daar was de verdachte al best ver voordat hij zijn poging tussen 03.00 en 03.30 uur  ’s ochtends  afbrak. 

In Lattrop is in de vroege ochtend van woensdag 4 december op een zelfde manier als in Tubbergen de beveiligingscamera van een geldautomaat aan de Dorpsstraat onklaar gemaakt. We denken dat de man die daar op de 4e actief was dezelfde is als in Tubbergen. De verdachte is in Tubbergen op beelden vastgelegd.  

Vragen

Wie heeft deze man in die nachten gezien of wie weet wie het is?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=p2UCRbhlSYE

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=d3GMH7ztvI4

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening