Ga naar content

Auto-inbrekers slaan dubbelslag in parkeergarage

Twee mannen sloegen op donderdag 3 oktober 2019 hun slag in de parkeergarage Theaterpein in Terneuzen. Ze braken in twee auto’s in en namen er waardevolle spullen uit mee.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op bewakingsbeelden is te zien dat het duo via de ingang aan de Nieuwstraat binnenkomt rond 18.30 uur. Ongeveer een kwartier later gaan ze naar buiten met bezittingen van het eerste slachtoffer. Drie minuten later zijn de twee mannen terug. Mogelijk hadden ze de tweede auto waarvan ze een ruit zouden intikken al op het oog, want ze zijn deze keer veel sneller klaar: na zo’n vier minuten al verlaten ze met de tweede buit de parkeergarage.

De daders lijken sommige camera’s te hebben gespot, maar andere niet. Dus al doen ze bij de entree hun best om hun gezicht te verbergen, ze zijn alsnog duidelijk in beeld in het trappenhuis. Het is goed mogelijk dat het duo vaker toeslaat, ook op andere plekken in het land.

Vragen

Heeft u een idee wie deze mannen zijn, geef het door aan de politie. Bel de opsporingstiplijn: 0800-6070. U kunt ook een tipformulier invullen.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=3matl_vM3GY

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening