Ga naar content

Diefstal dure brillen in Tilburg

Op vrijdag 16 augustus 2019 heeft een nog onbekende man vijf brillen gestolen uit een brillenzaak op het Paletplein in Tilburg. Hij werd betrapt, maar wist te ontkomen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op vrijdag 16 augustus 2019 liep omstreeks 11.00 uur een man een brillenzaak aan het Paletplein in Tilburg binnen. Het ging om een circa 30-jarige blanke man met kortgeschoren blond haar. Hij droeg een grijs shirt en een blauwe korte broek.   De man pakte diverse brillen tegelijk vast. Een medewerker vertrouwde het niet en zag op de camerabeelden dat de man diverse brillen in zijn broek stopte. Hij sprak de man aan die daarop in paniek enkele brillen uit zijn broek haalde.  Samen met een collega pakte hij de  man vast.

De dief stribbelde zo tegen dat beide personeelsleden ten val kwamen. Vervolgens rende de brillendief de winkel uit en rende langs de dierenzaak en een supermarkt de Kruidenbuurt in. De medewerker rende nog achter hem aan maar is hem kwijt geraakt. Er zijn ten minste vijf brillen van het merk Jfrey gestolen met een waarde van circa 400 euro per stuk. 

Vragen

1) Wie herkent deze dief?

2) Mogelijk heeft de dief nog een handlanger gehad die hem in de Kruidenbuurt met een auto heeft opgepikt. Wie heeft dit gezien?

 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=7m-iGYKfgKY

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening