Ga naar content

Overval goudwisselshop Eindhoven

Maandagmiddag 23 december, rond 16.15 uur, komt een man de goudwisselshop aan de Leenderweg in Eindhoven binnen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De winkelmedewerker was op dat moment nog bezig met het helpen van een klant. Terwijl hij de klant helpt laat hij een tweede man de zaak binnen. Direct nadat de eerste klant is vertrokken bedreigt de overvaller de winkelmedewerker met een vuurwapen en eist geld en goud. Er ontstaat een worsteling met de overvaller en de medewerker in het goudwisselkantoor. Hierbij blijft de medewerker ongedeerd.

Tussen 16.30 en 16.40 uur vlucht de overvaller, te voet én met de buit, richting het Floraplein in Eindhoven. Op camerabeelden wordt de verdachte getoond.

Signalement:

  • Lichtgetinte man
  • Goed verzorgde baard
  • Hij droeg een zwarte jas
  • en een lichtbruin petje

Heb je tips? Bel de recherche

Herkent u deze man of heeft u andere informatie over deze zaak? Bel dan met de opsporingstiplijn op 0800 - 6070. Liever anoniem? Bel dan via 0800-7000 met Meld Misdaad Anoniem.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=JQn00uWlySA

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ChlutjdrPoo

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening